DISCOUNT 10% la orice produs, pana la data de 31 ianuarie 2021!

Compartimentări cu sticlă securizată

Compartimentați-vă locuința impreună cu noi, simplu și sigur, cu pereți despărțitori din sticlă!

În cazul în care doriți ca locuința dumneavoastră să pară mai mare, mai aerisită și mai luminată, pereții despărțitori din sticlă reprezintă cea mai eficientă soluție. Pe lângă impactul pozitiv asupra designului interior, pereții despărțitori din sticlă sunt practici și ușor de instalat. Mai mult, partițiile interioare schimbă utilitatea spațiului dorit și permit crearea unui joc între lumini și umbre, dozând curajos nevoia de intimitate.

Daca alegeți pereți despărțitori din sticlă laminată pentru interiorul locuinței dumneavoastră, cel mai important aspect este că alegeți siguranța.

Sticla laminată reprezintă o soluție sigură pentru pereții despărțitori, datorită faptului că, în caz de spargere, particulele de sticlă aderă la stratul intermediar PVB, prevenind riscul accidentărilor casnice.

Vezi şi secţiunea de uşi din sticlă securizată

Cere oferta rapid

Mesajul a fost trimis! Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Adresa de email:*

Localitate:*

Dimensiuni produs:*

* Declar ca am cel putin 16 ani impliniti, am citit si sunt de acord cu Politica de prelucrare a datelor personale.

Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată Compartimentări cu sticlă securizată 

Cere oferta rapid

Mesajul a fost trimis! Va multumim! Va vom trimite oferta pe email in cel mai scurt timp! Verificati si folderul Spam/Junk

Adresa de email:*

Localitate:*

Dimensiuni produs:*

* Declar ca am cel putin 16 ani impliniti, am citit si sunt de acord cu Politica de prelucrare a datelor personale.

* Campuri obligatorii