Despre noi

 

Cu o experiență solidă în prelucrarea și montajul sticlei, compania noastră beneficiază de un personal calificat, asigurând astfel calitate, confort și eleganță, reușind să transforme în realitate și cele mai înalte așteptări.

Suntem specializați în compartimentări cu sticlă, placări cu sticlă colorată, cabine de duș din sticlă securizată, balustrade și scări din sticlă securizată, copertine și uși din sticlă, batante, glisante, armonice, pliante, colorate sau sablate.

VALORI:

EFICIENȚĂ ȘI RAPIDITATE

Indiferent de modul în care ne contactați, e-mail, telefonic sau online, veți primi un răspuns util, specializat și amabil în aceeași zi de la personalul nostru.

RESPONSABILITATE

Pentru a materializa nevoile viitorului, este nevoie de responsabilitate și inovație.

Noi știm că depinde numai de noi să dovedim că suntem și mai buni, de aceea acordăm o atenție deosebită detaliilor, căutam cele mai noi și specializate soluții care îmbunătățesc în permanență lucrările noastre făcându-le să devină excepționale.

CALITATE ȘI EXPERIENȚĂ

Experiența dobândită de-a lungul timpului, ne-a învățat, că fiecare client are o nevoie individualizată.

Astfel, evaluăm separat fiecare solicitare, pentru a identifica cu profesionalism nevoia din spatele ei.

 

CALITATEA ESTE DEVIZA CARE NE URMEAZĂ PAS CU PAS!

 

COSTURI OPTIMIZATE

Necesitățile clienților, diversificate, ne-au învățat să ne orientăm către furnizorii consacrați din domeniu, pentru a obține cele mai bune produse la cele mai bune prețuri de achiziție.

Înțelegem cu adevărat că "mai ieftin", înseamnă "mai bun", de aceea reușim să optimizăm soluții prin corelarea lor cu bugetul, oferind astfel soluții de calitate în corelare cu fiecare buget.