DISCOUNT 10% la orice produs, pana la data de 31 ianuarie 2021!

Despre noi

Cu o experienta solida in prelucrarea si montajul sticlei, compania noastra beneficiaza de un personal calificat, asigurand astfel calitate, confort si eleganta, reusind sa transforme in realitate si cele mai înalte așteptări.

Suntem specializati in compartimentari cu sticla, placari cu sticla colorata, cabine de dus din sticla securizata, balustrade si scari si pardoseli din sticla securizata, copertine si usi din sticla, batante, glisante, armonice, pliante, colorate sau sablate.

VALORI :

EFICIENTA SI RAPIDITATE

Indiferent de modul in care ne contactati, e-mail, telefonic sau online, veti primi un raspuns util, specializat si amabil in aceeasi zi de la personalul nostru.

RESPONSABILITATE

Pentru a materializa nevoile viitorului, este nevoie de responsabilitate si inovatie.

Noi stim ca depinde numai de noi, sa dovedim ca suntem si mai buni, de aceea acordam o atentie deosebita detaliilor, cautam cele mai noi si specializate solutii care imbunatatesc in permanenta lucrarile noastre facandu-le sa devina exceptionale.

CALITATE SI EXPERIENTA

Experienta dobandita de-a lungul timpului, ne-a invatat, ca fiecare client are o nevoie individualizata.

Astfel, evaluam separat fiecare solicitare, pentru a identifica cu profesionalism nevoia din spatele ei.

 

CALITATEA ESTE DEVIZA CARE NE URMEAZA PAS CU PAS!

 

COSTURI OPTIMIZATE

Necesitatile clientilor, diversificate, ne-au invatat sa ne orientam catre furnizorii consacrati din domeniu, pentru a obtine cele mai bune produse la cele mai bune preturi de achizitie.

Intelegem cu adevarat ca "mai ieftin", inseamna "mai bun", de aceea reusim sa optimizam solutii prin corelarea lor cu bugetul, oferind astfel solutii de calitate in corelare cu fiecare buget.